Sommar!

Det är verkligen sommar nu! Helt undertbart. Även fast man smälter bort. Då går det åt mycket glass, Novas favorit.

Härligt när det händer saker oxå. Vilket jag tycker det har gjort hela semestern. Inte en tråkig stund! Precis som det ska vara!

Lars Winnerbäck konserten i fredags var underbar, som alltid. Miss Li och Markus Krunegård kunde inte vara bättre förband. Hela dagen i Kalmar blev skitbra! God mat och solen sken.

Igår inhandlades äntligen vår nya barnvagn. En brio happy i färgen svart blev det. Ska fixa lite påslakan och ett täcke o sådär. Sen ska den bäddas. Men det får ta sin tid.
Nu börjar den där riktiga längtan infinna sig. Tankar kring förlossningen snurrar mycket nu. Men det ska nog gå bra. Inte speciellt nervös, bara förväntansfull. Är så nyfiken på vad det är för liten bebis där inne.  Längtar så!

Ikväll blir det bio iaf. K ska äntligen få se Hancock som han tjatat så om!
Kikki och hennes T sen A och A följer med. Popocorn är ju alltid gott!

Imorgon blir det nog en tripp till Havet och Falkenberg. Och sen vägen förbi Ullared på vägen hem. Har tydligen blivit tradition det där...

Som det ser ut nu blir nästa vecka inte det minsta tråkig den heller. Däremot att börja jobba igen veckan efter det.
Trist, trist, trist men det är ju inte i evigheter det heller...

Falkenberg.

Nu är det bara några få dagar kvar här i Falkenberg. Men mysigt och skönt har vi haft det. Tyvärr inte så mycket sol men dagarna har rullat på ganska bra ändå. Och nätterna ännu bättre. Förutom väldigt tunna madrasser har vi sovit underbart alla tre. Några minuter sol har vi väl haft, så lite färg i ansiktet har man fått men största delen har varit mulet.
Är så fallet imorgon oxå blir det lek på busfabriken i Halmstad istället.
Nova trivs bra här! Hon leker en massa och har till och med badat flera gånger nu. Underbart att se henne så glad hela tiden. Vid läggdags sover hon som en stock utan minsta problem. Kanske skulle stanna en vecka till?!

9/7

Vad härligt det är med semester! Vädret kunde ju varit bättre men det vänder nog snart, hoppas jag!
Så mysigt att vakna utan klocka. Kunna äta frukost ihop varje dag och bara göra precis vad som faller en in resten av dagen. Sätta på en film sent, sent och somna i soffan!

Idag har vi visserligen varit lite duktiga. Vi har börjat våran rensning nere i källaren. Lite tidigt kanske men gott att ha det gjort sen när vi flyttar! Mycket som ska gås igenom, sorteras och slängas! Härligt att bli av med skiten!!

Till helgen åker vi till Kolmården. Kommer kännas lite underligt att inte sova hemma men det är bara att vänja sig. Hela veckan därefter "bor" vi ju i Falkenberg. Jag hoppas på SOL,SOl, SOL!!

Nova!




Äntligen semester!

Så skönt att bara kunna spendera dagarna som man vill!
Idag har vi varit vid sjön och badat. Jag fick lite färg och Nova busade av sig lite.  Hon älskar att bada.
Nu har det visserligen regnat men är det fint tills imån blir det nog bad igen. Om det bara blir regn ska tvätten fixas sen blir det nog film hela dagen istället. Kanske kan baka lite och fylla frysen med nått gott...
K jobbar nämligen denna helg, men på måndag har han oxå semester. Gott!

Bebis mår bra och sparkar på för fullt. Det är lite tyngre denna gång. Men det beror nog på att Nova inte fanns då. Hon vill ju busa hela tiden fast jag kanske är trött. Men det funkar, veckorna går fort iaf!