Härliga söndag!

Det blev en mysig tur till djurparken, när jag väl fick upp K! Han var svårstartad idag...
Solen sken och riktigt varmt blev det. Gott! Lite färg fick jag men benen är fortfarande bländande vita. Hoppas på sol imån med!!

Nova tyckte det var spännande stundtals. Ibland blev hon lite ofokuserade och kikade på annat istället, men vad gör det. Jag hade trevligt iaf! Collin satt i sin"nya" vagn och kikade hela tiden. Inte förens vi var på väg till bilen igen somnade han.Vi kiikade på giraffer, apor, tigrar, en massa andra djur och lekte på lekparken en stund! Skoj!
 
Vi har inte köpt en ny vagn men skaffat tyget till sittdelen som vi inte hade innan. Förstår inte att han nöjt sig med att ligga ner tills nu. Nova bara skrek om hon inte fick sitta upp! Han är så söt när han sitter själv nu...

Har suttit och scrappat en stund ikväll, en Lo blev färdig och hann även med ett kort! Sitter och spanar lite om det finns några mässor eller träffar i år. Och jag hittade en träff i falkenberg! Två dagar, så vi stannar nog över natt! Ska bli riktigt skoj, känner ju till hotellet sen innan. Men det är låångt till september. Kanske hinner med nått innan dess oxå, det får vi se.

Inga planer alls för imån, än så länge. Kan vara skönt det med. Bara det är sol är jag nöjd!

Nu, soova!


BoråsDjurpark!

Collin blev mycket bättre under eftermiddagen! Skönt det, nu är han snart sig lik igen! Några skratt fick vi och han fick även i sig lite mat innan nattning. Hoppas nu han sover gott hela natten!

Lite grillat blev det ändå ikväll. Satt ute och åt. Så skönt med värmen och ljuset på kvällarna nu!

Imorgon blir det ett besök på borås djurpark! Jag älskar att åka dit, får inte glömma kameran! Nova kommer säkert tycka om det! Mysigast tyckerjag nog getterna är, som man får gå in och klappa. Hoppas det finns lite bebisgetter...
Bara sonen min är pigg och glad!

Det är dags att sova nu, har sovit konstigt flera nätter...

Sjukling...

Var inne i gvd en sväng. Men vände lika snabbt. Så mycket folk! Var ute efter lite marknadsgodis men sorten jag gillar var slut. In på presentverkstan en sväng, fick med mig några fina papper hem. Får se om jag tar mig tid att scrappa lite sen kanske.

Collin satt i min famn hela kvällen igår. Känner inte igen honom alls längre. Normalt är han så glad! Han kan skrika till när maten inte kommer fram tillräckligt fort men annars är han hur mysig som helst. Nu orkar han inte ens det. Gnyr till lite grann då och då annars sover han mest. Alvedonen hjälper inte speciellt mycket, febern stiger fort igen. Men törstig är han så vatten får han i sig iaf. Men kan det här verkligen bero på tänder? Nova reagerade knappt och Collin är totlat utslagen. Lille killen...

Så det händer inte mycket hemma hos oss idag. Ska väl försöka grilla ikväll. Jag själv är ganska rastlös men har ingen aning om vad jag ska ta mig åt. Vi får väl se. Sätta sig i solen en stund kanske?


Chicken...

Fredagkväll. Skönt med helg. Även om det är lite semesterkänsla nu när K är sjukskriven.

I förmiddags var vi ute på high chaparall en sväng. Nova tyckte det var roligt, jag däremot var inte så upphetsad men man går ju in gratis!

Collin är helt slut idag. Har två tänder som varit på g, så hade dom poppat upp lite till i morse. Förmodligen därför han har sån feber. Har aldrig sett honom så utslagen. Men han äter och dricker som aldrig förr så det är ju skönt! Kräktes gjorde han igår oxå men han hade nog bara ätit för mycket.

Vi får se o vi åker in nått till Gvd imån. Kanske om Collin är piggare. K ska nog golfa och jag vill sola. Men vi får väl se vad som händer...

Nu ska vi äta helstekt kyckling med ris iaf!

Måndagkväll!

Inte trött ikväll. Konsigt, jag som brukar somna hyffsat tidigt. Men har sovit som en stock inatt, kan ju bero på det!

Idag var K på återbesök med sin fot. Såg bättre ut men inte bra än. Han kan gå lite nu iaf.
Jag och barnen gick och fikade så länge. Åt glass i solen!

Imorgon blir det frukost med Emma, ska bli mysigt! Sen tandläkaren, usch. Men det får väl funka, hoppas Collin sover bara.

Nu Sex and the City och kan jag inte sova efter det får jag väl öppna en bok lr nått...

Symphony!

Vardag igen! Det var vääldigt skön att vara borta ett tag men ändå gott att komma hem. Men saknar ju de små liven..

Iaf så bar det av tidigt i fredags. Innan vi åkte fick jag för mig nått med polen men när det lutade uppåt landet försvann den tanken fort. Det pratades hela tiden om att vi skulle igenom och förbi stockholm så jag vågade inte riktigt tro på kryssning längre. Men sen när jag började se hamnskyltarna insåg jag att jag hade haft rätt hela tiden. Vi skulle åka Finlands färja!! Lite nervöst var det ändå, har ju aldrig åkt så stor båt förut. Men det gick bra, inga problem alls!
Och roligt har vi haft! Ätit gott, druckit en hel massa gott. Mest piggelin som både jag och A fastande för.
Lite shopping har det blivivt och vi har till och med haft sovmorgon!

Det var en 40-timmars kryssning så vi hade en dag i helsinfors oxå. Tyvärr regnade det en hel del. Men vi tog en taxi till ett stort köpcentra istället. Där letade vi bla presenter till barnen men hittade inget passande. Senare hittade vi fina silja line båtar vi köpte istället. Nova gillade den! Sen åt vi god mat ute i regnet, fast inglasat. Jättemysigt!
Så fort båten började röra på sig igen sprack det upp lite och solen sken! Jag och A satte oss ute på deck och drack öl medans killarna badade.

Träffade lite intressant folk, finns verkligen alla sorters människor där! Lyssnade på trubadurer, fler drinkar. Lite dans hann vi oxå med. En superbra födelsedag och en jättemysig helg! En perfekt överraskning!

Piggelin Piggelin!

Livet är allt bra härligt! Piggelin Piggelin...

Som ett barn...

Så jäkla spännande detta är!! Har fortfarande ingen aning om vart det bär av imorgon.
Gissade först på någon slags kryssning, men det känns fel nu. Jag har "typ" förstått att vi ska utomlands. Och att jag ska ha med mig bikinin. Men vi ska inte till spanien!

Det kom så lägligt det här, ska bli så skönt att åka iväg ett tag. Behövligt!

Det blev lite drinkar på åsen igårkväll iaf. Mycket trevligt och en massa fnitter blev det. Härligt!
Idag röjde jag lite här på förmiddagen och sen fikades det med hela familjen!
Fina födelsedagspresenter fick jag! Bla ett presentkort på faces. :)

Kommer aldrig kunna somna... Men jag ska göra ett försök iaf. Åh, imorgon är det min dag!

Lite nytt!

    

Planterade lite nytt igår. Bl a smultron och jordgubbar! Hoppas det blir lite bär och att skatorna håller sig borta!
Två nya pelargoner fick flytta in, satte även två utan för dörren. Lite fint blev det iaf!

Köket går nu i en rosa ton, vilket K kanske inte jublar över. Men han har inte så mycket att sätta emot nu med foten och allt...


Tre saker.

Tre saker som alltid finns i min/mitt......
Kylskåp: Grädde, kalvfond, skinka
Frys: Fläskfilé, vitlöksbröd, hallon
Skafferi: kex, bröd, krossade tomater
Handväska: Plånbok, mobiltelefon, nycklar
Sminkväska: Puder, läppglans, mascara
Badrumshylla: Bodylotion, parfym, tandkräm
Förråd: Skor i mängder, gamla kläder, leksaker
Hjärna: Allt för mycket ibland.
Jackficka: nycklar, nappar, småpengar
Kryddskåp: Salt, basilika, svartpeppar
Barskåp: Disaronno och en liten flaska asti stod där just nu.
Köksbänk: Kaffekokare, vattenkokare och min älskade kitchen aid.

I Blom.



Solen försvann och så inspirationen till att foto.
Tog lite kort inomhus visserligen men inget värt att visa.
Bilden ovan togs 1 maj.

Imorgon är det måndag. Snart är det ledigt igen ;)

Vilken dag!

Vaknade sjukt rastlös, vilket verkligen är jag, men hade inte förväntat mig det idag. Jag skulle ju städa och fixa! Men efter ett samtal med svärmor bestämde vi oss för att åka in till vmo idag igen. K skulle ju ändå bara fixa i trädgården.
Plockade upp faster i vår nya bil, älskar den! Sen vandrade vi på stan. Köpte ballong till Nova, köpte marknadsgodis. Och självklart lite klädshopping. En kjol, en klänning och en snygg väst fick följa med hem!

Sen ringer K och kvider. Han hade klivit ur hjullastaren och trampat snett så han fick åka in till akuten.
Efter låång väntan som alltid, fick han röntgas och sådär. Ledbanden var av och en stor blödning hittades. Så nu går han gipsad! Vi som ska iväg nästa helg!! Vi får väl se hur det går nu... (Jag tror jag har en gissning på vart vi ska nu!)

Sjukskriven och soffläge. Trädgården står helt orörd och ungarna är lika vilda som vanligt. Härligt! Jaja vad ska man göra, sånt händer... Hoppas han inte blir sådär odräglig bara. Hämta det o hämta det... ;)

Imån blir det nya tag. Då ska jag ta tag i oredan här. Och sen blir det promenad med kameran i högsta hugg! Hoppas på fint väder!

Naturligt.

Var i väg till vmo en sväng. Trevligt vart det. Hittade lite smått som vanligt, bl a nya underkläder. Vilket var välbehövligt efter amning och allt annat...

Lämnade av K där, då han skulle vidare till Kristianstad och hämta vår nya bil Och nyss kom dom hem. Det är en ford, ganska lik den vi har men en häftigare variant. Säger jag som inte kan ett dugg om bilar. Men fin var den iaf!

På vägen hem sen stannade jag till vid sjön och knäppte av lite kort. Försöker sakta men säkert lära mig. Det går sådär...

             

Stannade även för att kika på kossorna. Kalvarna är ju såå söta!

Stolt!




Min son sitter helt själv nuförtiden.

Helt ok!

Åh, vad jag längtar tills nästa helg nu! Är så förväntansfull så det spritter i kroppen! Och ändå har jag ingen aning om vad vi ska hitta på?!

K började senare idag iaf så jag fick lite sovmorgon. Det var riktigt skönt! Vi har gosat massor idag, jag och Collin. Nu är han min gosis igen!

Tvättat och plockat lite här idag. Ska få i mig nått att äta och sen ta en promenad. Sugen på glass, trots att solen lyser med sin frånvaro. Men Nova tackar nog inte nej till en glass...

Ikväll blir det jobb, after race på åsen! Men det blir nog inte så sent ändå, hoppas vi är fler i köket idag.

Och imorgon åker vi nog en sväng till vmo. Hälsar på faster Frida och kanske besöker Apladalen?
Mysigt om det inte regnar!!

Nu kom posten, kanske mitt paket har kommit!!

Rabarberpaj!

Fick sova liite längre idag. 06 var vi uppe. Men hans humör har bättrats iaf, nu är han glad igen för det mesta!
Och jag ska egentligen inte klaga, han somnade innan sju igår.
Det var rätt skönt. Kunde jag äntligen läsa ut min bok! Nu längtar jag tills jag får se filmen med!! Män som hatar kvinnor. Ska ge mig på nästa bok oxå så fort jag bara kan... Redan ikväll kanske.

Killarna ska golfa, av nån anledning säger jag alltid bowla, ikväll! Vi blir kvar här hemma. Tänkte göra lite rabarberpaj...

Imån kväll jobbar jag sen är det helg igen. Skönt! Ser framemot nästa vecka nu. K har nått på lur och jag har ingen aning om vad!! Spännande...

Tisdagmorgon.

Collin vaknar alldeles för tidigt varje morgon. Och jag gick och la mig alldeles för sent igår. Jag är trött!
Förstår inte vad som har hänt. Collin har alltid varit en go, jätteglad pojk. Nu gör han inget annat än bara gnäller och skriker. Har det med hostan att göra tro? Vad kan annars ha hänt? Jag vill ha tillbaka min söte lille plutt!
Ska komma ut på en promenad sen, kanske får oss bägge på bättre humör?!

Annars vet jag inte vad som händer. Behöver handla lite mat och andra praktiska saker. Sen är det ju desperate ikväll!!

Nu ska jag få i mig min shake och mitt te så ska jag nog piggna till snart!

Sahara Hotnights!

Sahara Hotnights igår var grymma! Riktigt bra och vilken jäkla energi tjejerna hade!! Hade skitkul iaf!

Lite seg idag men det får man väl räkna med. Killarna har avrit iväg och golfat. Jag och abrnen fikade med A och E. Trevligt!

Nu ska vi äta lite sen blir det galen i dig på trean. Har sett den förr och har för mig att jag gillade den!

Det ska bli skönt med måndag och vardag igen. Kan bli lite för mycket av det goda ibland även om det är väldigt trevligt! Jag är ju lixom inte 20 längre ;)

Härlig kväll!

Jag vet inte. Ibland kanske det bara kan få bli så. Jag tycker att det är helt ok. Och faktiskt ganska skönt att få känna nått helt annat, en gång till. Och jag hoppas nog att det blir fler gånger. Man får ändå lite perspektiv. Men jag är full, så vad vet jag?! Jag har ju faktiskt kännt så nykter en gång i tiden, för länge sen...

Jag hade jävligt kul ikväll iaf!! Det är såhär det ska kännas....

Panduro.

Så himla trött ikväll! Tänkte jag skulle satt mig ner och scrappat lite (med nyinköpt material) men jag fixar nog inte det ikväll. Inspirationen finns väl där men jag är helt enkelt för trött.

Åkte iväg i förmiddags till Ullared en sväng. En trevlig liten resa blev det! Hittade mycket fint...
Nödvändighets grejjer som shampo, nya tandborstar och balsam. Nått litet i klädväg, nån leksak och massa annat smått o gott. Hittade en hel pärm med massa fina papper till scrapping!

Var även inne på ganska så nyöppnade panduro outlet. Där fanns en hel del...
Papper och tonvis med dekorationer fick följa med hem iaf. Och ett pärlset till Nova. Det första hon gjorde var att kasta dom på golvet. Så jag fick spendera en bra stund med att plocka upp dessa minitiny pluttsaker. Vet att det ska finnas lite större pärlor. Men har ingen aning om vart?? Alltså pärlor man sätter på en platta!

Ligger nog kvar här i soffan en stund till. Men snart blir det sängen iaf...

Fotat!

       





Lekte en del med kameran igår. Men det krävs mycket tid och tålamod. Ska gå den där fotokursen oxå, kanske man kan lära sig ordentligt. Jag vill ju så hemskt gärna men jag hatar att läsa mig till saker. Speciellt intstruktionsböcker!
Dessa blev jag iaf någorlunda nöjd med.

Efter en hel dags krånglande...

Precis när vi skulle åka ringde det från Vc. Vi fick tid 14.15-14.30.

Efter 15.00 fick vi komma in. Han har ett virus, det går över. Ge honom hostmedicin.

Ok, vi gick upp till apoteket där dom bara sa nej. Vi har ingen hostmedicin till en sån liten.
Nehe, men läkaren sa ju det! Då sa han fel...

Nässprej fick vi med oss hem.

Blir så trött!!!

Jag är inte en speciellt orolig människa. Jag tycker inte att jag nojjar i onödan. Nästan tvärtom.
Men! Även jag kommer den punkt att jag faktiskt tror att det är befogat och rätt att söka vård. Och när jag väl gör detta finns det ingen alls att vända sig till. Det känns riktigt lågt.

För egen del går jag aldrig till läkaren. Det har hänt ytterst få gånger, varav en var i höstas då hela familjen fick halsfluss. Det visade sig att sänkan på mig låg över 80, man ska ligga under 10. 

När det gäller barnen däremot är jag lite mer villig att gå dit. Fast jag vet att barn ofta är sjuka, förkylda, hostar och snorar. Jag försöker hålla det på en realistisk nivå och tänker ofta att det går snart över. Men så gör det inte det.
Som i detta fallet. Collin hostar och hostar och snörvlar. Har gjort det ett bra tag nu. Feber har han haft till och från i ca 4 dagar även om den släppt nu. Hans nattsömn (och min) störs väldigt av hans hostande och rosslandet finns där hela tiden. Och nu idag bestämde jag ändå att nu får vi nog kolla upp det här!

Testade att ringa till bvc först men blev kopplad till gvd. Där sa hon till mig att ringa ett annat nr för att få träffa en läkare. Där förklarar en röst att dom ringer upp efter 13.00. Ok! Jag väntar...
Äntligen ringer det och jag talar om situationen. Och hon svarar att det inte finns någon läkare där idag. Och att jag ska vända mig till vårdcentralen i anderstorp i stället. Suck. Ringer till Vc och får svar att dom ringer upp 16.00. Visst är det härligt!! Man blir förbannat trött på hur vården ser ut här!!

Vi ska klä på oss här nu och åka bor till vårdcentralen istället. Över telefon verkar det ju bara finnas totalt inkompetenta personer!! Hoppas på bättre lycka där...

Sköna Dagar!

Igår höll K på i trädgården hela dagen. Så jag och A åkte till Borås och shoppade loss istället. Barnen var med oxå självklart och höll sig ganska lugna ändå! Collin är lite krasslig, snorig och sådär. Men han sov hela tiden i vagnen, gott för honom! Nova är det ju mer liv i men det gick att få henne på andra tankar med en tablettask. Vad gör man inte för lite shopping? Hittade mycket fint annars, var av en klänning jag ska ha på lördag tänkte jag. Skor hittade jag oxå!
På fredag blir det Whiskeyprovning med jobbet sen bowling. Blir nog skoj, även om jag hatar whiskey. Vet inte riktigt hur jag ska nästla mig ur det där.

K håller fortfarande på där ute. Lång tid tar det men det blir bra oxå! Collin har sovit middag och jag passade på att läsa min bok. Att bara lägga sig att läsa är underskattat! Så skönt det är!!
Nova åker med i traktorn, det gillar hon!

Sköna dagar överhuvudtaget nu. Det gillas! Ikväll slänger vi nog en fläskfilé på grillen!

Vårlek!