Härliga söndag!

Det blev en mysig tur till djurparken, när jag väl fick upp K! Han var svårstartad idag...
Solen sken och riktigt varmt blev det. Gott! Lite färg fick jag men benen är fortfarande bländande vita. Hoppas på sol imån med!!

Nova tyckte det var spännande stundtals. Ibland blev hon lite ofokuserade och kikade på annat istället, men vad gör det. Jag hade trevligt iaf! Collin satt i sin"nya" vagn och kikade hela tiden. Inte förens vi var på väg till bilen igen somnade han.Vi kiikade på giraffer, apor, tigrar, en massa andra djur och lekte på lekparken en stund! Skoj!
 
Vi har inte köpt en ny vagn men skaffat tyget till sittdelen som vi inte hade innan. Förstår inte att han nöjt sig med att ligga ner tills nu. Nova bara skrek om hon inte fick sitta upp! Han är så söt när han sitter själv nu...

Har suttit och scrappat en stund ikväll, en Lo blev färdig och hann även med ett kort! Sitter och spanar lite om det finns några mässor eller träffar i år. Och jag hittade en träff i falkenberg! Två dagar, så vi stannar nog över natt! Ska bli riktigt skoj, känner ju till hotellet sen innan. Men det är låångt till september. Kanske hinner med nått innan dess oxå, det får vi se.

Inga planer alls för imån, än så länge. Kan vara skönt det med. Bara det är sol är jag nöjd!

Nu, soova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback