Ströget!

Vilken kväll det blev! Och vilket ös! Superskoj det här. Även om jag är trött nu efter två långa dagar. Imån kör vi igen!

Festen på lördag kommer bli kanon! Hoppas nu bara jag kan tigga till mig lite sovmorgon så jag pallar ;)

Collin envisas med att vakna vid 06. Känns rätt onödigt. Men det är ändå bättr än 05.

Sova! Nu är det bara gröt kvar där uppe!

Jordnötsdipp.

Det gick bra! Vi träffades som "vanligt" folk och det funkade fint. Och jag tror till och med kanske att det blir en nästa gång. Men vi får se hur länge det håller. När det väl blir en konflikt eller ens lite allvarligare kanske det kraschar totalt.

På tal om att krascha. Min dator lever inte längre. Vet inte vad som är fel men den vill inte alls. Hemskt hur handikappad man blir utan dator. Det tog en stund innan jag kom på att jag har ju den här lilla oxå! ;)

Idag blir det jobb, jobb. Massa jobb. Långpass. Men det går bra! Trivs väldigt bra! Mingelgrej ikväll och halloween buffé imån! Det blir super!


På lördag blir det sån där sista minuten Halloweenfest. Men det blir nog super det med! :D

Nu måste jag åka...

Vilken tur att syskon finns!

Vi drog i väg till Halmstad igår. Blev en riktigt bra dag! Först var vi på busfabriken, både Nova och Collin älskade det! Kul att de leker så bra ihop nu. Sen vart de så trötta så vi passade på att gå en sväng på stan medans de sov i vagnen. Hittade lite grann iaf. Ett linne, en tröja och nya knästrumpor. Värmer skönt nu när det är kallt ute!

Usch är redan trött på hösten. Grått, trist och kallt. Fy! Jag vill ha juul!

Idag fick det bli en sväng till vmo. Hittade även lite där. Varma tröjor är aldrig fel! Barnen fick lite strumor och annat.

På vägen dit ringde det. Trodde inte att det skulle ringa igen men det gjorde det. Och jag svarade. Jag vet inte om det är rätt eller fel. Men jag gav det en chans. Vi får se hur det går. Jag hoppas inget och tar inget förgivet. Det finns inget förtroende och det kommer ta lång tid att bygga upp nått alls. Jag måste stå för det jag tycker och tror på. Och vara ärlig mot mig själv och mina barn.


Hur kvällen ser ut vet jag inte än. Är lite lite party sugen. Julborden börjar ju snart och då är det helt kört.
Men jag vet inte om allt löser sig än. Får väl försöka hitta nått skoj att ha på sig iaf.

Har lite ångest inför imorgon men jag har min räddare i nöden med mig. Vilken tur att syskon finns!


Kom änglar.

Jag hatar oftast posten. Och jag kan ibland tro att det är ömsesidigt. Jag är nästan säker på att posten bara struntar i att skicka ut paket ibland. Att min adress lixom tappas bort. Men idag har posten verkligen överträffat sig själva. Jag beställde igår och idag låg den i min brevlåda!

Min bok. 112 sånger. En helt underbar bok. Jag har suttit och bläddrat bland fina bilder, alla texter och ackord. Han är egentligen inte personlig av sig. Så jag tror det här är det närmsta man kommer. Men den är fin, min bok.
Medföljande cd-skiva med gamla låtar i ny tappning rullar för fullt. Härligt!
Författare; Lars Winnerbäck. Längtar så till Borås!

Annars har vi hunnit fylla på kylskåpet, planterat lite nya blommor och vi har busat massor. Ska hoppa in i duschen nu innan Alexs kommer. Sen blir det Princess Pee. Sa jag att jag är ledig idag?

Logic.

Det finns mycket riktigt bra musik just nu. Många som har släppt nya skivor. Lars Winnerbäck, Melissa Horn. Markus Krunegård har till och med släppt två!

Här om kvällen tittade jag på ett gammalt avsnitt av Skavlan. Anna Anka är ju ett slag för sig. Men det var ett intressant program. Jag fastnade för Melody Gardot och hennes ganska fascinerande historia.
Hon blev nämligen påkörd 19 år gammal. Tappade både minnet och talet. Men genom musiken lärde hon sig på nytt. Fastnade för hennes låt, Baby I´m a fool. Har försökt lyssna igenom mer men inget jag stannade till vid. Däremot är hennes röst rätt härlig och texten i just den här låten gillar jag skarpt!

Logic doesn´t seem to mind that I´m fascinated by the love affair.
Look me in the eye and tell me love is never based upon insanity.

Winnerbäcks skiva har gått hårt den med. Men den har funkat precis som Daugava. Den blir bättre och bättre för varje gång. Ska bli riktigt kul att se den live! Nånstans hoppas jag ändå att den galme räven finns med på ett hörn.


Nu ska jag göra mig färdig. Sen bär det av mot Göteborg och Eriksberg för att gå på Scrapbooking mässa.
Jag har tömt hela min spargris ;)

Praktikant.

Åh, vad jag gillar att jobba nu! Börjar se lite lite fram emot julbord nu. Det är all överig tid jag inte är så förtjust i. Men det blir nog bra! Har haft lite praktikanter hit och dit denna veckan. Och det börjar faktiskt kännas lite trevligt!

Och helt bara sådär blev jag ledig imån. Det känns gött! Då blir det fredagsmys oxå ska jag skriva en "liten" inköpslista tills på lördag. Den efterlängtade mässan. Som jag ska shoppa!!

Min son är fortfarande ett monster. Han bara grinar och grinar. Tänderna vägrar titta ut helt. Det måste gå över snart!!

Nu ska jag se om jag hittar nått trevligt playprogram. Perfekt för oss som jobbar konstiga tider!

Vintershopping.

Ännu en vecka överstökad. Trist att helgen blir så kort när man jobbar fredagkväll bara. Aja, det får gå.
Nästa helg blir det Gbg och det börjar närma sig LW! Nu börjar jag längta ordentligt...

Har städat och städat idag på jobbet, då det har varit ganska lugnt. Nästan lite snurrig efter allt medel. Eller så är jag bara trött.

Vi har verkligen noll planerat i helgen, känns konstigt. Nått måste vi komma på! En shoppingrunda kanske?
Var uppe på vinden förut idag och rotade fram vinterkläder. Jag har en hel del jag kan använda men som vanligt är man sugen på nytt. Vinterjackan behåller jag iaf. Värre var det för barnens del. Dom växer ju ur allt. Vinterjackor och sånt är redan inhandlat men varma strumpor, tröjor och skor behövs!

Hoppas på att få sova ordenligt inatt. Den senaste veckan har inte riktigt varit som den skulle. Collin vaknar på nätterna. Pga av tänderna antar jag.

Lite småsugen på att scrappa är jag. Men jag lägger nog ner det. Finns ju tid till det imån. Har beställt nya fina bilder som kommer på måndag! :)

Jag ska nog sova ist.

Lång helg.

Vilken lång helg det har varit! Skönt på sitt sätt men regnet har tyvärr dragit ner det mesta.

Sen var det en olycka i farten i fredags. Skurmedel, en lillebror och en storasyster var de inblandade.
Collin fick alltså ajax i ögonen. Vi ringde akuten i vmo, fick prata med giftinformationen som sa att vi skulle kontakta vårdcentralen i A-torp. Där fanns inga tider alls. Ringde tillbaka till vmo och där fanns tydligen ingen ögonläkare. Så det bar av till jönköping ist. Väl där spolades ögonen rena flera gånger och vi fick en salva med oss hem. Trist bara att sjukvården här omkring inte fungerar. Vilken sköterska som helst ska väl kunna hjälpa till att spola ett par ögon!!
Hans ögon var röda och svullnade igen totalt. Hemma öppnade han inte ögonen alls förens på lördag fömiddag.
Han har det fortfarande jobbigt och är trött men det blir bättre och han leker så gott han kan. Ajax är inte direkt ett farligt medel så han får inga men av det men det klart att det irriterar!

Igår var det en ganska lugn dag. Var uppe hos barnens farmor och farfar en stund. Senare kom Alexs och killarna var ute och svirade till seeent. Och tyvärr fick jag lida för det så nu är jag trött!

Jag och Nova var på bio i eftermiddag. Riktigt trevligt och hon höll sig hyffsat lugn hela tiden, får vi göra om!

Sen har faster Frida och Peter varit här. Ätit tårta och firat K som fyller hela 25 idag!

Nu ska vi käka hämtmat och mysa i soffan. Ska bli skönt.
Imån ska jag städa, tvätta och rote en del uppe på vinden. Alltid lika spännande att se vad man hittar!!

Scrapmara.





Här inne satt vi och scrappade.
Rummet var lite trångt och borden alldeles för små, men det gick ju ändå!
Butiken låg längst ner i rummet där det shoppades end el men jag väntar på mässan ja!


1/10 -08


Älskade sonen fyller år idag! Hela ett år sedan man låg där och han var alldeles ny. Ingen bebis längre ;(
Men jag ser så mycket framemot att få lära känna hans personlighet. Höra honom säga de mest lustiga saker och se honom gå på alldeles egen hand.

Släkten kommer på lite kalas senare. Innan dess ska jag fixa färdigt tårtan, min trolltårta!
Sen måste jag duscha, efte en hel dag på jobbet ä man ju inte direkt fräsch.

Men det har varit en mycket rolig dag på jobbet. Har skrattat en hel del! Har haft en ny kille där som inte riktigt var med på mina planer. Aromat var typ hans bästa recept. Haha. Inte riktigt min stil...
Skoj att jobba dagtid för lite omväxling. Nu ser jag framemot en mysig kväll med familjen, var ett tag sen nu...