Tvättmaskiner och diskmaskiner.

Jobb igår och jobb idag. Men ändå rätt roliga dagar. Varför är det alltid sådär att man drar sig för att gå dit? När man väl sätter i gång kan det ju vara hur toppen som helst! Sen är det alltid kul att få positiv respons på det man gör. Ska nog försöka vara snäll lite oftare, blir så mycket roligare då!

Annars tycker jag det är mycket hit och dit. Mycket som ska göras och planeras. Telefonsamtal och telefonköer. Tvättmaskiner och diskmaskiner. Och så ska man hinna med att ha roligt samtidigt. Men egentligen är det ju precis så jag vill ha det. Eller?

På söndag blir det iaf en heldag ute på High Chapparrall. Inte så förtjust i stället men med jobbet kan vad som helst hända! Nova får nog följa med under dagen, åka karusell och titta på hästarna. Senare blir det grillfest! Gött!

Nu ska jag sätta mig i soffan med min K. Känns konstigt längesen nu.

Lång dag.

Ja det blev en lång dag tillslut. Började rätt kasst men sen tog det fart i rätt riktning. Åkte till jkpng där jag mötte upp twinsen för lite shopping. Hittade inte så mycket men det blev lite påfyllt i garderoben ändå!

Men det är knappt så jag vågar tvätta längre.  Flera av mina t-shirtar och linnen har gått hål på. På nästan samma ställe. Väldigt lustigt. Har kikat igenom tvättmaskinen och där verkar inte finnas något. Skärp och bälten använder jag väldigt sällan så det kan det heller inte vara. Förstår inte. K får laga!!

Imån blir det jobb hela långa dagen. Börjar 11 och sen får vi väl se när allt är över. Räknar med ett 12 timmarspass iaf.
sen på söndag blir det sommarfest! Skoj, men det blir ändå ganska lungt. Har ju två små som lär vakna supertidigt på måndag bara för att! Trevligt ska det bli iaf!

Nu funderar jag på om jag ska krypa ner i sängen eller om jag ska tillåta mig själv att somna på soffan, vilket oxå kan vara väldigt skönt ibland. Soffan ligger ju trots allt närmast.

Ut på landet.

Vilket underbart sommar väder vi har! Hoppas det är för att stanna! Gärna semestern ut :)

Ikväll har vi varit ute på landet och grillat. Självklart hade jag med mig kameran!
Där fanns så små söta kattungar.

    

Det fanns även en hund som var väldigt förtjust i att pussa på Nova. Vilket inte gillades av henne. Hon är lite rädd för hundar ibland men oftast går det bra! Han ser kanske farlig ute men det vart han inte.  Collin var totalt livrädd, det var han visserligen för de små bollarna till kattungar oxå.

Vi åt gott iaf och Nova hoppade studsmatt mest hela tiden. Hennes hår blev alldeles elekrtiskt.
En trevlig dag. Skönt att komma ut i skogen lite.

  

Idag var novas sista dag på granenavdelningen. Så stor hon börjar bli! Nu går hon på eken istället. Och det verkar funka fint. Skönt! Imån blir det sommarfest där, trevligt!

På fredag ska K iväg med sitt jobb, på lördag jobbar jag långpanna, på söndag är det fest med mitt jobb.
Helgen kommer rulla på i bra fart! Även nästa vecka då K och T kommer. Blir även lite ärenden som bvc och klippning.
Sen är det semester!!

I egna tankar.



Finaste Nova!

22/6

En härlig helg blev det tillslut. Liseberg i lördgas var riktigt skoj! Åkte allt! Även K äkte balder, han som aldrig åker något annat. Men efter mycket tjat, en viss del alkohol och massa fjäsk så åkte han tillslut!! Han var på väg ur kön flera gånger och var helt likblek precis innan avfärd. Väl uppe skrek han tills det inte gick mer, vi andra skrattade så vi grät! HaHa.

Idag har vi varit ute i solen en del, gott. Om en stund väntas det jobb, annars ser det ut att bli en lugn vecka.
Inte långt kvar till semestern nu...

Mina barn.




Han har blivit så stor min lille kille.
Ibland slår det mig fortfarande.
Tänk att vi har två fina, underbara små barn.
En dotter och en son, två syskon.

Nova var lite svårflörtad när hon var liten, sällan hon log.
Collin skrattar och ler hela tiden.
Nova satt när hon var ca 8mån, Collin satt själv vid ca 7mån.
Novas tänder kom efter att hon fyllt 1. Collin fick en den 20 maj och den andra kom en vecka efter.
Nova började "krypa" i sängen. Sen hasade hon sig fram på golvet.
Collin har hasat sig både på mage och sittandes på rumpa nu ett tag.
Idag åker han över hela golvet och undersöker allt spännande.

Det är underbart att följa deras utveckling, se dom växa och bli stora.
Ibland går det bara lite för fort...

Glad midsommar!

Vi har ätit god sillunch hos svärföräldrarna, där det även bjöds på tårta! Gott!
Sen har vi varit iväg och grillat, nya människor och god mat igen!

Nu sitter jag här och är dödstrött. Har tyvärr inte blivit så mycket sömn de senaste dagarna. Men men. Gott med extra ledighet iaf! Det blir tidig läggdags ikväll. Vi ska ju till Liseberg imorgon och då vill man ju vara pigg!!
Hoppas det håller uppe bara! Har inte varit där på länge nu och det ska bli så kul. Jag älskar det och åker allt!

Blir en stund framför tvn och sen sängen.
Några blommor har jag inte plockat, jag har ju ändå min man! :)

Six months.

Ruskigt trött, som vanligt dagen efter. Blev lite öl och piggelin hos E igår kväll. Skoj! Hoppade studsmatta gjorde vi oxå, men blev bortkörda lika fort, trist som fan. Skitsamma, vi får ta igen det någon annanstans.

Midsommarafton imorgon. Under dagen har vi inga fasta planer än men det lutar lite hit och dit. Till kvällen blir det grill iaf, blir säkert mycket trevligt! Fick tag i en midsommarklänning oxå även om jag tror det blir kyligt...

K är iväg och golfar, Collin sover och Nova kikar på madagaskar, hennes favvo. Jag ska nog läsa några sidor ur min bok. Eller scrappa lite, var ett tag sen nu...

Förresten så har vi bott här i ett halv år nu. Det har gått så fort. Trivs som fisken allihop! Härligt.

Då vart det dags.

Ja. Nu var det fastslaget och bestämt. Jag ska börja jobba igen.
I oktober är det dags. Ska börja lite lätt med havtid fram till nyår. Sen i januari börjar verkligheten igen på heltid.

Jag har varit väldigt velig i den här frågan. Föräldraledigheten har gått alldeles för fort, men jag har trivts bättre och det har varit skönt. Förra gången vart jag rastlös och klättrade på väggarna fort. Men nu har jag tyckt att det har varit mysigt tillsammans med barnen.

Det känns ändå bra att börja igen. Verkligheten kommer ju oavsett en dag. Sen riktigt hur det kommer att se ut har jag ingen aning om. Jag har aldrig haft två barn och samtidigt jobbat heltid. Men andra fixar det så varför inte jag? Det är väl mest att man kommer sakna dom. Tiden springer ifatt så fort ändå...

Det finns mycket positivt oxå! Ska bli kul med arbetskamrater igen, träffa andra vuxna på ett annat sätt. Lätt att säga nu men det ska bli gott med lite annat ansvar oxå. Styra över något annat än tvätt och blöjbyten.

Det blir nog bra det här!

Och glass, tydligen.






K satt och åt på en glassbåt idag. Så fick Collin smaka en yttepytte bit. Det slutade med att han tog hela glassen.
Och när den var slut blev han självklart jätteledsen...

Jäkla K som ger honom glass! Nu har han ju fått smak för det...

Collin älskar spaghetti!




Emrik.

Igår blev det Ikea. Tänkt att vi skulle åkt dit idag egentligen men så vart det inte. Hittade lite småsaker sådär. Var egentligen inte ute efter något speciellt men för engångskull blev det ett lyckat besök!
Jag hittade min Emrik!! Har sett att flera andra på nätet har en sån att förvara sina papper i. Men jag har inte hittat den. Nu så! Vi fick köpa de två sista mycket billigt då de skulle utgå i sortimentet. Helt perfekt!

     

Några små burkar att ha blommor, knappar och en massa annat i blev det oxå! Fin fint!!

Busfabriken.

Regn, regn, regn. Det har ju vräkt ner i dagar nu. Så tråkigt! Men men. Då blir det innomhus aktiviteter stället. Busfabriken är det som gäller idag. Faster Frida ska få föjla med, blir nog roligt. Nova tjatar för fullt om att få busa nu! :)

Äter frukost just nu, Nova kikar bompa och Collin sover konstigt nog. K är ju i Norge o jobbar så vi har varit ensamma i natt. Men det har inte varit några problem alls. Collin har ju visserligen vaknat måånga gånger inatt. Till slut la jag honom bredvid mig och då somnade han bättre... Hoppas K kommer hem lagom nu bara.

Inget färdig planerat alls i helgen. Men funderar på att gå till badhuset med Nova imån och kanske en sväng till Ikea på söndag. Men det återstår att se...     Måste bli f'ärdiga nu!!

Män som hatar kvinnor.

Nu äntligen har jag sett den! Vi stack iväg på bio, hur mysigt som helst!

Filmen var riktigt bra. Men jämfört med boken vart den ingenting. Boken är så mycket mer personligare. Man lever sig in i handligen på ett helt annat sätt och får egna bilder på allt.
Tyckte stundtals filmen var lite platt, är ju så mycket mer detaljerat i boken. Och det är ju självklart förstås. Liksom att en del var ändrat/uteslutet. Annars hade den säkert varat nån timme till...

En helt ok film, väl värd att se. Men jag har insett att jag får mer ut av att läsa böckerna... Så är et väl kanske alltid.

De andra två kommer ut i sep och okt. Måste självklart ses oxå. Men först böckerna!!

Flickan som lekte med elden...

Söndag igen. Hade nog behövt lite mer helg. Men det är väl självförvållat att jag är så trött kanske.

Kul att jobba och fort gick det. Men trött i benen var jag sen. Inte för att det stoppade mig...

Senare gick vi till hotellet och åt, jag och K. Trevligt! Träffade en hel del folk, gamla vänner man inte ser så ofta. Tyckte det var mycket folk men ja har ju inte varit där på flera år så jag har ingen koll på hur det bukar vara. Framåt natten vart det hemgång, men vi kom inte riktigt ända fram. Hamnade på efterfest hos grannen istället. Där tjatades det, vi drack och dansade! Kul, kul! Vid 05 gick vi de sista stegen innan sängen. Sov som en stock sen men det räcker aldrig dagen efter. Alltid lika trött ändå.

Så det har gått lugnt till idag. A mötte mig i gvd så vi kikade på alla som skulle på bal. Åkte hemåt, tog en promenad och fixade lite mat. K har varit iväg och golfat. Men nu ska det bli skönt att sova igen, ska bara läsa några sidor ur min bok. Så grymt bra är den! Till och med bättre än den förra som jag älskade. Man bara bläddrar och bläddrar...

5juni.

Usch, idag är jag trött! Collin vaknade med magont så det vart inte så mycket sömn inatt. Men jag ska sova tidigt ikväll! Jobb imån! Skoj, silllunchen brukar vara rätt trevlig. Senare går vi tillbaka och äter och stannar kanske kvar om det är nått att ha!

Orkar inget, känner inte för nått. Sova lr möjligen läsa en bok. Mina barn är tyvärr inte riktigt med på mina planer. Collin har fått för sig att det är livsfarligt att leka själv. Så fort man bara lägger ner honom grinar han. Ingenting får man gjort här med honom i famnen. Påfrestande är det, för både skalle och rygg! Han som var så glad...

Nova är pigg och frisk iaf! Förutom konstiga prickar på armen, vad det nu är för något. Ser inte farligt ut och liknar inte heller vattkopper... Går väl över.

Ska bli skönt att jobba imån iaf. Var ett tag sen nu, har ju inte blivit nått alls, av olika anledningar. Men det brukar vara extra kul på lite större saker. Även om det känns konstigt att inte jobba så mycket som man brukar. Känns nästan lite tomt. Men det är förmodligen sista gången, så länge jag är kvar där, som det blir lungt på 6juni. Så jag får väl passa på...

Orkar inte ens laga mat ikväll så det blir shake istället. Sen sängen...

Drygt.

Ja nu var det väl över för denna gång. Måtte det nu dröja länge innan det är dags för nästa sjukdom! Så trött man blir på allt det här! Tyvärr har Collins grinighet inte minskat. Han gnäller och gnäller trots att han egentligen borde sova. Men jag har hopp iaf, det går över!

En ganska vanlig vardag idag. Och skönt det, den här veckan går verkligen drygt! Vaknade idag i tron om att det var fredag, åtminstone torsdag. Men så är det bara onsdag...

Har plockat undan lite här i förmiddags och efter att vi ätit gick vi till lekparken. Så skönt att komma ut lite även om det blåser en hel del. Har ju suttit inne i flera dar nu...

En lugn kväll blir det iaf, K skulle nog jobba över en stund. Kan inte den här veckan bara ta slut? Nu!

Handsprit!

Inte alls lika härligt idag. Vaknade inatt av att nova spydde rakt ut, i vår säng! Usch!
Vi bäddade om i soffan så vi sov där i stället. Och Nova hade en madrass på golvet.
Men hon har spytt hela natten. Stundtals somnar hon men vaknar fort igen. Får inte behålla nått alls. Vad gör man? Känner mig så ovan vid såna här situationer! Blir lika chockad varenda gång.

Tvättmaskinen och torktumlaren går för fullt och vi torkar och torkar. Hon är inte så förtjust i att sikta i spannen, tyvärr!
Åh, hoppas bara vi slipper skiten nu! Och jag som ska jobba ikväll...