Lång dag.

Ja det blev en lång dag tillslut. Började rätt kasst men sen tog det fart i rätt riktning. Åkte till jkpng där jag mötte upp twinsen för lite shopping. Hittade inte så mycket men det blev lite påfyllt i garderoben ändå!

Men det är knappt så jag vågar tvätta längre.  Flera av mina t-shirtar och linnen har gått hål på. På nästan samma ställe. Väldigt lustigt. Har kikat igenom tvättmaskinen och där verkar inte finnas något. Skärp och bälten använder jag väldigt sällan så det kan det heller inte vara. Förstår inte. K får laga!!

Imån blir det jobb hela långa dagen. Börjar 11 och sen får vi väl se när allt är över. Räknar med ett 12 timmarspass iaf.
sen på söndag blir det sommarfest! Skoj, men det blir ändå ganska lungt. Har ju två små som lär vakna supertidigt på måndag bara för att! Trevligt ska det bli iaf!

Nu funderar jag på om jag ska krypa ner i sängen eller om jag ska tillåta mig själv att somna på soffan, vilket oxå kan vara väldigt skönt ibland. Soffan ligger ju trots allt närmast.

Kommentarer
Postat av: Jelika

Jag har oxå haft problem med hål i mina linnen och t-shirt när det vart sådandär larmdosa på så får jag ett hål efter ett tag. De kläder jag beställt från ellos el så finns de inga hål i. Kanske är något sånt för dig oxå?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback