Minisemester.

Vilken underbar helg vi har haft. Har känts precis som semester. Nu jobbar vi bara två veckor till sen är det semester på riktigt. Och kan vi få sånt här väder så kommer jag vara mer än nöjd.

Midsommarafton spenderades hos L med familj och vänner. Alldeles underbart lagom. Sill och potatis såklart. Sedan grill och ett antal skojjiga lekar. Och barnen var glada och trivdes dem med.
Annars har vi fått igång projekt altan igen. Jag känner mig riktigt stolt som har hjälpt till att måla, och tyckte det var riktigt roligt! Nu ska det bara snickras ihop så är det färdigt sen. K kom på en bra lösning till en öppning till så det blir nog perfekt! Och ett par nyanser brunare har jag nog blivit på köpet...

Ska fixa lite med mitt lilla scrapprojekt jag håller på med innan det är dags för jobb igen. Kommer tyvärr bli två dryyga veckor. Men festen är nått att se fram emot!!

Tre måndagar.

Det går undan, redan mitten på juni och snart midsommar! Och efter det semester och HOLLAND!!!

Förra helgen var vi ute och flög. K som är höjdrädd var lite nervös men väl uppe gillade han det. Jag tycker det är jätteroligt att flyga. Och att göra det på låg höjd på hemma plan var verklgien en upplevelse. Lite svårt att lokalisera allt. Tänkte jag skulle fota massvis men det var lite för skumpigt. Några bilder fick jag iaf. Fick ett nytt objektiv när jag fyllde år och det används flitigt nu, jättenöjd!

I fredags var det studentfest hos min kusin. Trevligt! Collin blev trött fort däremot så vi åkte hem ganska tidigt. I lördags hamnade vi ute på chappen. Skoj, massvis med folk! Polisstoppet på hemvägen hade jag kunnat klara mig utan...

Igår anlade jag äntligen mitt första egna trädgårdland! K har äntligen byggt ett åt mig! Supernöjd, blev precis som jag tänkte från början. Så nu ska det i lite mer jord och sen är det bara att plantera. Morot, persilja, dill, purjo, sallad, potatis mm. Gott att skörda sitt eget!

Ikväll är det jobb som gäller. Tre måndagar kvar...

Skogslängtan.

Vilket underbart väder! Hoppas verkligen det är här för att stanna. Var i väg i förmiddags och klippte Collin, supersöt blev han. Fick även lite röd färg i luggen. Så söt han är min son! Nova vart lite avundsjuk men det gick över fort. Imån är det min tur att kapa håret. Hoppas det blir bra! Längesen jag klippte mig...

Annars har vi varit ute och busat mycket idag. Solen tar hårt nu, jag är snart brun ;) Önsketänkande...
Men får vi sånt här väder i helgen oxå kommer jag gå helnäck.

Det är så lugnt och skönt att sitta här på vår gräsmatta. Lite surr från Gnosjövägen hörs. Annars är det bara lite vindsus och underbart fågelkvitter. Allt är så stilla här med skogen bakom. Älskar det. Älskar att det dessutom luktar skog här!!

Ikväll blir det tyvärr jobb. Känns såklart trist med så här fint väder. Hade hellre grillat nått gott och bara myst med K. Men men. Det blir nog ganska lugnt ikväll ändå. Kan ju vara skönt nu när det bara kört på i full fart hur länge som helst. Hinner jag så ska jag baka en del iaf...  Off to go!

Mojito!

Helt galen helg. Det har blivit mycket jobb och det har gått förvånatsvärt bra! Maten har bara flugit ut :) Då är det verkligen roligt att jobba, när allt flyter på. Lördag natt var det våran tur. Men det är nog bara restaurangfolk som får för sig att börja festa 03.00. Det behövdes inte mycket för att bli onykter då. Blandade stora skålar med mojito och bara skrattade!! Var hemma 08 i söndags morse. Känns fortfarande lite segt men det funkar!

Har varit en ganska kändistät helg, lagade mat åt Magnus Carlsson som aldrig lär besöka Gvd igen men det är en annan historia! Rongedal var där och jag gick nästan in i en från Hoffmaestro.

I helgen ska vi förhoppningsvis ut och flyga! Ska bli riktigt häftigt. Längesen jag flög... Då får jag testa det nya objektivet ordentligt! Vilken skillnad det blir på bilderna! Spännande att se A.torp och vårat hus från luften.

Jobbar kväll den här veckan. Början känna en liten liten längtan efter semester nu...
Igår kom det in 30st Norrmänn bara sådär. Snacka om suprise! Men vi löste det oxå...

Nu dusch och sen en sväng till lekparken med barnen.