Krupp.

Julen var fin men en aning rörig. Som det brukar va för de flesta antar jag. Fick massor av fina julklappar. Bla en fotoskirivare och en Bind It All. Barnen var nöjda de oxå.

Juldagen blev det utgång i sista sekund. Men det vart en trevlig kväll!
Nyårsafton kommer att spenderas med vänner på annan ort. Blir säkert trevligt det oxå!
Hoppas barnen hinner friskna till lite tills dess.
Collin har krupp, nu är det bättre med medicin men han är lite febrig. Nova har äntligen fått vattkoppor. Prickig hela hon. Men hon verkar inte ha ont av det... Nu väntar vi på att det ska slå ut på Collin med. Hade ju varit bra om bägge fick det.

annars har det arit rätt lugna dagar. Var ute och shoppad med Emma en sväng igår. Trist nog satt larmknapparna kvar. Får åka dit imån och fixa det. En del scrappande har det blivit och lite filmtittande. Så underbart att vara ledig!!


2009

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag gjorde nog säkert mycket. Men framför allt gjorde jag något ganska oväntat. Jag sa up mig och bytte jobb!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Har aldrig haft några nyårslöfte. Kanske ska ändra på det inför 2010?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja och de flesta blev nog föräldrar för andra gången.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Finland var nått nytt!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mitt eget lugn. Sol och värme hoppas jag på mer av!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 28 mars.
8. Vad var din största framgång 2009? Jobbytet kanske?
9. Största misstaget? Hmm, jag sårada någon onödigt mycket.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hade magsjuka nångång sen har vi varit förkylda. Nova har vattkoppor just nu.
11. Bästa köpet? Oj, många bra faktiskt. Skinnjackan, älskar den! Kameran var en gåva men den får räknas ändå!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, scrapp.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En hel massa!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Allt av Melissa Horn
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Tröttare än någonsin, därav ledsnare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Läst en massa böcker.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Hmm, inget speciellt.
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen såklart.
19. Blev du kär i år? Njae, vi har ju varit kära länge nu!
20. Favoritprogram på TV? Oskyldigt dömd var bättre än förra säsongen.
21. Bästa boken du läste i år? Millennium – trilogin.
22. Största musikaliska upptäckten? Melody gardot. Melissa horns nya och Winnerbäcks nya. Men det har varit mycket bra musik i år!!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja jag fick nog det mesta jag önskade mig.
25. Något du önskade dig men inte fick? Ja säkert det också.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Vi åkte Finlandsfärja!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Saknade sommaren under semestern. Känns som om det har färgat mycket.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Svart.
29. Vad fick dig att må bra? Att scrappa och läsa.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Det måste väl ha varit Edward i Twilight.
31. Vem saknade du? Ja ni. Det beror på.


God jul!

Då var självaste julafton här. Har myst länge med barnen i sängen och nyss ätit frukost.

Har lite kvar med klapparna att fixa. Sen ska vi börja göra oss i ordning för att doppa hos min farmor.
Lagom till Kalle åker vi vidare till barnens farmor och stannar där ikväll.
Jag blir som ett barn på julafton, längtar precis lika mycket efter tomten jag. :) Ska bli spännande!
Nova är lite små trött och grinig än så länge men det rätar nog till sig snart.

Känns lugnt och skönt iaf och det är bra.

God jul på er!

Träningsvärk.

Personalfesten blev riktigt lyckad. Hade mycket trevligt! Vi åkte två bussar till Borås. Där körde vi 5-kamp. Har ordentlig träningsvärk!! Det var bl a boxning, sumobrottning och tjurridning. Det sistnämda var en ny dold talang hos mig. Bäst av flickorna på 62 sek. ;) Sen åkte vi vidare till Babbel där vi åt tapas. Hur gott som helst efter alla julbord! En del vart trötta och åkte hem men vi andra gick till Frank´s for drinks. Bara resturangfolk ute på söndagar. haha. Men det vart en bra kväll och jag hamna i säng vid 3 tiden nån gång. Så lite tröttsamt var det igår men städade och gjorde fint här ändå. Fixade även lite julgodis.

Idag vill jag åka till Ullared. Får se om K kommer hem lagom annars drar jag nog själv. Ja inte helt själv får ju ta med mig bägge barnen hur nu det ska gå men det ska det. Har ju en hel del julklappar kvar... Shopping blir det på onsdag oxå tillsammans med Alexs. Trevligt, trevligt. Sen är det juul!! Det blir en bra jul i år.


-Jag måste lösa upp det här, jag har klätt mig i för mycket hud. Lars Winnerbäck

Personalfest.

Vilken jävla skitkväll! Det var sinnesjukt. Men man blir likxom inte förvånad längre.
Dessvärre blir jag så arg på mig själv. Att jag inte ryter tilbaka mer. Men min reaktion kanske gav mer effekt? För konsekvenser antar jag att det blir nu. Hoppas verkligen det. För det här fungerar inte alls.
Men vi får se. Nu släpper jag det för idag iaf! Personalfest vankas och jag börjar bli pepp. Tror vi kommer ha skitkul! Och det behövs nog nu...

Innan dess ska vi hinna handla lite och granen är intagen så den ska kläs. Jag älskar att klä gran och det här är den första vi har i vår historia. Barnen älskar den redan! Längtar till julafton nu...

Äntligen!

Nu kan jag säga ÄNTLIGEN! Äntligen är det över. A la carte ikväll men jag gissar på att det blir lika lugnt som igår. det var nästan skönt att jobba då. Alldeles ensam uppe i köket. Tyst och lugnt och jag kunde ägna mig åt städningen istället.
Det har varit en låång, tröttsam höst. Men nu är det över!! Senare än så vill jag inte tänka på. För några dagar iaf. Nu ska jag vara ledig och bara göra saker jag tycker om och känner för. Busa med barnen i snön. umgås med vänner och självklart shopping!

Imån är det p-fest. Ska bli riktigt intressant. Har ingen aning alls om vad vi ska hitta på. Redan 14.30 ska vi iväg, så jag undrar vart det bär av?? Det blir nog bra iaf. Ska ha med sig en julklapp för en hundring. Hmm, inte det lättaste. Ska ju passa alla.

Idag blir det nog lite pulkaåkning iaf. Ska göra oss i ordning här och packa matsäck. Brr vad kallt. Men vi får klä på oss ordentligt!

Min pelare.

Det är så jäkla trist när någon annans trötthet ska gå ut över andra. Däribland mig. Börjar bli riktigt less på det där. Vi är många som är trötta nu. Usch! Bara jag står ut den här veckan så kanske kanske överlever jag...

Hade hoppats på att kunna komma iväg och julhandla lite. Har många klappar kvar. Men de tanken gick nog i kras. Får nog jobba ändå. Men vi ska nog få till en jul ändå!

Men det kommer bli en tom jul utan bror min. Mikael åkte till Idre igår och kommer antagligen inte hem förens i april. Åh, vad jag kommer sakna honom! Känns tomt redan. Han är ändå min pelare och lyssnar när jag tjatar på om jobbet och allt annat. Tänk sen vad hjälplös jag kommer vara. Han finns alltid där när det blir datakrångel eller andra problem. Men jag försöker se det positivt oxå. Klart att det är en chans för honom! Och han har förmodligen inte tid, mitt i allt roligt, att ens sakna mig. Men hoppas det gör jag ändå... Älskade bror.

Spilld mjölk överallt.

Winnerbäcks sommarturné släpptes i morse oxå ju! Härligt. Ska försöka komma iväg iaf två gånger i sommar. Får se lite vart det bär av. Åh, tänk sol, öl, Lasse och en jäkla massa ös!!

Pizza.

Puh. Det är mycket där uppe nu. Och jag vet inte hur jag ska förhålla mig till allt. Vet inte vad det är jag vill. Kanske är det julen som gör att jag tvivlar? Kanske är det den konstanta tröttheten? Jag står ut och försöker andas. Måtte dagarna bara gå fort nu. Så det blir lite ledighet...

Ser framemot julafton! Ska bli skönt att inte tänka på så mycket annat än vad jultomten kommer med!
Maten däremot kan kvitta. Spyr på skiten!

Ikväll är det pizzabuffé på popquizen. Och skinkmackor och glöggrej och a la carte. jippi.

In i duschen och iväg till jobbet då.


Skitdag.

En riktig jävla skitdag.

Skeptisk.

Är så trött, så trött. Vad jag än gör och hur mycket jag än sover blir det inte bättre. Vet snart inte vad jag ska ta mig till. Har mått lustigt idag oxå. Det bara snurrade ett tag. Men jag har inte tid att vara sjuk eller känna efter. Usch, vad jag önskar att det var jul nu. Och jag hoppas på en riktigt fin jul. Men som vanligt är jag skeptisk, mest i onödan.

Spytrött på julmat allredan. Men men. Måånga dagar kvar.

Måste duscha och sen soova. Kan jag inte få vakna pigg imån??