Kalmar

Stax åker vi till Kalmar. Ska bli så skönt! Sova i tält däremot får vi väl se hur det går. Men det blir nog bra.
Hoppas på lite lugn och massor av fart och fläkt. Hoppas på fina bilder på hav, broar och slott. Det här blir nog bra!

Kommer hem på lördag, då väntar Sigges på oss!

Trist, grått och bara regn.

Vädret är så fruktansvärt deppigt. Vet inte vad jag ska ta mig till! Ahh, blir tokig!

Nästa år ska vi utomlands. Och blir det inte så. Skiter jag fullständigt i semester.

Ska iväg o tälta nu i veckan. Men det ser ut att bli reg precis överallt. Så nu deppar jag ihop över det oxå.

Gott!

Blåbären var riktigt uppskattade av lille Collin. Han älskar de små bären! Stoppar in dom i munnen en efter en, sen smaskar han gott!





Alldeles blå är han nu!

Kantareller och blåbär.

     

Det blev en riktigt skön promenad i skogen. lämnade familjen hemma och åkte ut en sväng själv med musik i öronen.
Hittade lite kantareller, blir några mackor iaf. Och det kommer mer. Ska ut igen om några dagar igen, då har det nog poppat upp fler!

Och tycker man inte om svamp kan man ju fylla korgen med blåbär istället. Alldeles blått är det, fullt med bär överallt.
Ska ta med mig en riktig hink nästa gång och fylla frysen. Så gott att kunna göra paj, muffins och massa annat sen i höst.

Falkenberg.

                 

Happy day.




Kort.

En del scrappat har det ju oxå blivit när vädret har varit så kasst.


   

Ett udragskort till svärmor!

Smörgåstårta.

Var är semestersolen då? Fick en dag nere vid havet nu i veckan. Solade, badade och åt glass. Härligt. Mitt älskade Falkenberg! Fick lite användning för kameran oxå, ska visa senare. På hemvägen stannade vi till vid Laxbutiken och åt gott. Riktigt fräsch restaurang!

Igår var det rätt lugnt, fixade lite mat med vänner och satt och tjatade bara. Trevligt!

Idag ser det oxå rätt lugnt ut. Ska fira svärmor som fyllt år lite senare i eftermiddag. Hade hoppats på en tur i skogen innan dess men vi får väl se vad herrn i huset orkar med. Annars tar jag nog med mig dottern min. Tycker hon nog är kul!

Imån väntas det shopping med A. Utan barn dessutom! Ska bli skönt o gå runt och kika på allt utan nån som tröttnar och gnäller. :)

Sen får vi se hur resten av veckan ser ut. En tältning är inplanerad men det blir nog inte förens nästa vecka...

Ingen ände.

Så fruktansvärt uttråkad. Så där så det bara river och sliter i en. Och jag bara fortsätter gräva mitt hål. Djupare och djupare.

12/7

Ja semestern fortsätter gå i regnets tecken. Jäkligt trist. Snart måste det väl ändå vända!!

I torsdags var vi på öland. Det blev riktigt kul! Kikade på alla djuren inne på djurparken. Åkte karuseller på nöjesfältet och badade i vattenlandet. Där fanns den grymmaste vattenrutschkana jag nånsin sett. Man fick klättra upp för en trappa, kanske tio meter upp. Sen gick det ett smalt blått rör ungefär rakt ner. Väl nere fanns som en tunna som man snurrade flera varv i innan man spottades ut i vattnet igen. Grymt! Nästan så jag var lite skraj ett tag...
Möjligtvis att vi åker dit igen innan sommaren är slut!

annars gör vi inte mycket. Finns inte så mycket inspiration heller när regnet bara öser ner. Men men jag hoppas ändå på det bästa! Ikväll blir det soffan och en film iaf. Har jag tur kanske jag kan pyssla lite samtidigt. 

Vacation.

Jag är trött. Men det kanske rätar till sig efter lite frukost och en dusch? Har ont i halsen idag. Gick kanske lite väl hårt ut på ciggen. Men skitsamma. Jag hade riktigt skoj! Trevliga människor och en hel del roliga, mer eller mindre pinsamma historier. En massa skrattande. Det blir en spännande 3 aug.

Dagen blev bra den oxå. Hade Nova med mig ut till chappen och hon älskade det som vanligt. Hon var lugn och söt hela dagen. Så underbart att få lite egentid med henne, det måste man ha med varje barn ibland! Märktes verkligen igår hur viktigt det är.

Nu är det semester och vi har inga planer. Känns helt ok ändå. Lite trist med vädret bara.
Idag blir det lite fix hemma sen får vi väl se vad som händer.

FRUKOST!!!

Sommar, sommar, sommar!

Åh, jag är såå sugen på att åka till havet nu. Skulle vara så skönt!! Gå runt bland klipporna, känna vinden i håret. Äta glass och köra ner tårna i sanden. Kanske ett dopp eller två oxå? Lördag skulle passa fint.

Collin bökar och bökar i sängen nu när det är så varmt. Han har legat helt stilla i sin säng tills nu. Nu hittar man honom på alla möjliga håll och kanter. Han börjar nästan bli lite för rörlig. Vet aldrig var man har honom längre...

Idag var jag iväg och klippte mig. Skönt att bli av med det slitna men lockigt känns inte riktigt hundra. Men platatr gör jag ju ändå bara när jag har lite mer tid. Och ork. Sen vart jag så trött så jag soman på soffan, inte ofta det händer, men idag var det behövligt! Annars har jag avrit och handlat lite och fixat mat.  Nu väntar soffan med en förhoppnignsvis riktigt bra film. en skål med jorgubbar får det bli oxå. Får se om jag orkar göra lite saft och marmelad nu när det är semester!

Imån har vi inga direkta planer. Kanske ulfsnäs? Kanske inte. Till kvällen blir det grill iaf och några glas gott vin.