Blir så trött!!!

Jag är inte en speciellt orolig människa. Jag tycker inte att jag nojjar i onödan. Nästan tvärtom.
Men! Även jag kommer den punkt att jag faktiskt tror att det är befogat och rätt att söka vård. Och när jag väl gör detta finns det ingen alls att vända sig till. Det känns riktigt lågt.

För egen del går jag aldrig till läkaren. Det har hänt ytterst få gånger, varav en var i höstas då hela familjen fick halsfluss. Det visade sig att sänkan på mig låg över 80, man ska ligga under 10. 

När det gäller barnen däremot är jag lite mer villig att gå dit. Fast jag vet att barn ofta är sjuka, förkylda, hostar och snorar. Jag försöker hålla det på en realistisk nivå och tänker ofta att det går snart över. Men så gör det inte det.
Som i detta fallet. Collin hostar och hostar och snörvlar. Har gjort det ett bra tag nu. Feber har han haft till och från i ca 4 dagar även om den släppt nu. Hans nattsömn (och min) störs väldigt av hans hostande och rosslandet finns där hela tiden. Och nu idag bestämde jag ändå att nu får vi nog kolla upp det här!

Testade att ringa till bvc först men blev kopplad till gvd. Där sa hon till mig att ringa ett annat nr för att få träffa en läkare. Där förklarar en röst att dom ringer upp efter 13.00. Ok! Jag väntar...
Äntligen ringer det och jag talar om situationen. Och hon svarar att det inte finns någon läkare där idag. Och att jag ska vända mig till vårdcentralen i anderstorp i stället. Suck. Ringer till Vc och får svar att dom ringer upp 16.00. Visst är det härligt!! Man blir förbannat trött på hur vården ser ut här!!

Vi ska klä på oss här nu och åka bor till vårdcentralen istället. Över telefon verkar det ju bara finnas totalt inkompetenta personer!! Hoppas på bättre lycka där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback